Kako pridem na d’GRILLfest℠?

VSAK petek v mesecu smo na drugem prizorišču. Selimo se iz Maribora na Ptuj, nato v Celje in še v Mursko Soboto. Zato spremljaj našo FB stran in preveri na naši spletni strani LOKACIJE & KOLEDAR DOGODKOV

Kdaj posluje d’GRILLfest℠?

Prireditev poteka med 10h uro dopoldan in 20h uro zvečer. Zato spremljaj našo FB stran in preveri na naši spletni strani LOKACIJE & KOLEDAR DOGODKOV

Je potrebna rezervacija za d’GRILLfest℠?

Za vse gurmane in ljubitelje dobre kapljice je poskrbljeno z več kot dovolj prireditvenega prostora, tako da lahko obiščeš svojega najljubšega ponudnika hrane in pijače skupaj z družino, sodelavci ali prijatelji, ter uživaš v sproščenem vzdušju ob prijetni glasbi.

Vstopnina za d’GRILLfest℠?

Vse ljubitelje dobrega, okusnega in slastnega druži nekaj skupnega. In to je d’GRILLfest℠. Zato je vstop na prireditev PROST!

Dež in d’GRILLfest℠?

To seveda nikakor ne zmoti, oteži ali prestavi našega druženja. Ker smo poskrbeli za dovolj velike prireditvene površine nam niti dež ne more pokvariti užitkov ob slastni hrani in vrhunski kapljici. V primeru dežja bo prireditev izvedena na način DriveIN in bo v vsakem vremenu!